Masterclass bloggen Ernst-Jan Pfauth

Op dinsdag 27 november 2012 was Ernst-Jan Pfauth te gast bij de Zeeuwse bibliotheken. Hij gaf een Masterclass bloggen in het kader van de Week van de Mediawijsheid in de Aula van de Zeeuwse Bibliotheek in Middelburg.

In deze 2 uur durende Masterclass gaf hij zijn visie op de toekomst van de journalistiek en zijn persoonlijke verhaal over vier jaar bloggen. Ernst-Jan is ervan overtuigd dat bloggen voor iedereen van nut kan zijn.

Voorafgaand aan de Masterclass organiseerden de Zeeuwse bibliotheken een blogwedstrijd: mijn stijl van leven. Pfauth maakte aan het einde van de masterclass de winnaar bekend: Simone Maas ging er met een iPad vandoor!

Deze Masterclass werd georganiseerd in het kader van de Week van de Mediawijsheid. Deze vond voor de derde keer plaats van 23 t/m 1 december 2012. Tijdens de Week van de Mediawijsheid kon iedereen in de Zeeuwse bibliotheken terecht met eenvoudige en praktische vragen over mediawijsheid en nieuwe media en werden er allerlei activiteiten georganiseerd.

De Bibliotheek Oosterschelde, Bibliotheek Vlissingen, Bibliotheek Zeeuws Vlaanderen en de Zeeuwse Bibliotheek organiseerden samen deze activiteit voor iedereen die meer wil bereiken met zijn of haar weblog.
De Masterclass Bloggen werd mede mogelijk gemaakt in samenwerking met SCOOP en dankzij een bijdrage van de Provincie Zeeland.

Andrea van Boven, webredacteur

Laat uw reactie achter

*